Over DJTD Consultancy

Ik ben Denise Simonse.

Denise Simonse DJTD Consultancy

Na jarenlang ervaring te hebben opgebouwd in het werken in  de jeugdhulpverlening en de forensische psychiatrie, ben ik in 2009 mijn eigen bedrijf DJTD Consultancy begonnen.

De afgelopen jaren heb ik trainingen,assertiviteit, weerbaarheid en het omgaan met lastig gedrag gegeven.

Tevens heb ik als docent lesgegeven op de pedagogische werk opleiding in de vakken groepsdynamica,ontwikkelingspsychologie voor de richting Jeugdzorg niveau 3 en 4.

Op dit moment heb ik al een aantal jaren een goed lopend bedrijf in professioneel mentorschap. Ik begeleid zowel oudere als jongere clienten, die tijdelijk of helemaal de regie over hun leven niet kunnen voeren. Voor mij is het een uitdaging om juist rondom de lastige clienten, de zorg zo in te regelen dat zij een stabiel bestaan op kunnen bouwen. Bij jonger clienten werk ik (indien mogelijk|), toe naar een leven zonder mentorschap.

Persoonlijk contact staat centraal, aansluiten op de gezonde kant van de cliënt en ondersteunen daar waar ondersteuning gewenst is. Regelmatig net even dat stapje meer zetten, net zolang tot de cliënt zelf weer zaken op kan pakken. Of om cliënten te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven. Een mensgerichte benadering staat in mijn werken centraal. Volledig opkomen voor de cliënt om het beste uit de zorg  halen voor dezelfde cliënt.

Neem contact op met DJTD Consultancy