Sliderzewaan

Graag een relatie

Ik heb nu al een paar dagen app contact en het gaat heel goed, zelfs zo goed dat ze met me wil trouwen en een gezin wil stichten.

Bij mij gaan intussen alle alarmbellen af. Waarom moest je mij bellen? Ja, omdat ik dit echt een fijn contact vind en ik daar mee verder wil. Is het niet vreemd dat een vrouw die jou net pas kent, gelijk wil trouwen en een gezin wil stichten? Gaat dit niet wat snel, denk je? Ja, maar we hebben echt fijn contact. Dat snap ik, zij zegt vooral de dingen die jij heel erg graag wil horen. Dus jij vindt het geen goed contact? Nee, dit contact is zeker niet oké.

Zij is er alleen maar op uit om je financieel te benadelen. Nee Denise…. dat doen ze toch echt niet. Wel, en ik geef je bij deze de opdracht om het contact gelijk te beëindigen. Ja maar….. ik weet niet goed wat ik moet zeggen. “Zeg maar dat je een leuke vrouw hebt ontmoet, en dat je met haar verder gaat” “Maar dat is liegen”? Ja….. jij mag voor deze keer liegen, echt liegen. Als je er maar een punt achter het contact zet. Oke….. dat ga ik doen, want ik wil niet het weinige geld wat ik heb ook kwijtraken. Dat mensen zo vals zijn? Ja, bedenk ik me, ze weten altijd de zwakkere te vinden.