Mentorschap Arnhem

Nieuw begin na mijn eigen CVA

Op 28-10-2015 stond voor mezelf mijn leven even stil.Ik kreeg zelf een CVA, na maanden revalideren kan ik sinds Mei 2016 weer zeggen ik ben weer terug. Uitgebreid getest, op mijn cognitieve vermogens bij de arbeidstherapie, opnieuw leren lopen,zitten,praten,met mijn handicap omgaan het was een roerige tijd.Ik loop slechter en mijn linker arm is blijvend verlamd. Dat maakt niet dat ik stop met mijn bedrijf DJTD Consultancy mentorschap.

Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de rechtbank, heb mijn rijbewijs weer gehaald en heb de Segway Genny om mij te ondersteunen als de afstanden te ver zijn om te lopen. Kortom ik ben ervaringsdeskundige. Dat is nu van absolute meerwaarde, ik weet wat het is als een rolstoel niet goed zit, of als je een aanpassing wilt maar die niet krijgt. Ik weet hoe belangrijk het is dat je als patiënt,client gehoord wordt. Dat je een netwerk om je heen hebt waar je op terug kunt vallen. Dat sluit ook aan met de visie van mijn bedrijf “client centraal”. Zorgen dat de client het goed heeft. Soms lukt dat, soms hoe triest ook niet. Vaak zeg ik “het komt goed,zo niet dan toch”. Ik heb echt een nieuw begin gemaakt.